Jeu de Boules Club

Bussum

 

 Jeu de Boules is een sport voor alle leeftijden. Jeu de Boules Club Bussum richtte zich in het verleden op de wat oudere recreatieve speler, maar dat wil niet zeggen dat jeugdige spelers bij ons niet welkom zijn. Integendeel, juist omdat het spel een goede en gezonde ontspanning biedt met vele sociale contacten is het bij uitstek geschikt voor een mix van alle leeftijden. De wat ouderen onder ons die best wat meer beweging zouden kunnen gebruiken en de jongere die het spel op recreatieve wijze wil beoefenen. Jeu de Boules Club Bussum heet u van harte welkom op onze baan aan de Ceintuurbaan waar u op de vaste speeldagen in ieder geval een balletje mee kunt gooien.

Heeft u nog geen boules dan kunt u ze bij ons lenen.

 

Interesse??

Kom eens langs op één van onze speeldagen en speel vrijblijvend mee!

Coronamaatregelen

Er wordt gespeeld met inachtneming van de thans geldende Corona maatregelen volgens de door de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond) afgegeven richtlijnen.

Goed nieuws betreft de versoepeling met betrekking tot het sporten in de buitenlucht voor volwassenen ouder dan 27 jaar. In plaats van twee volwassenen, wordt de groepsgrootte verruimd naar vier personen. Dit betekent dat er vanaf 16 maart weer in doublettenvorm gespeeld kan worden.