Jeu de Boules Club

Bussum

 

 Jeu de Boules Club Bussum is in 1986 opgericht als een club voor ouderen die de sport op recreatieve wijze willen beoefenen. Maar dat betekent niet dat de sport niet serieus wordt genomen. Integendeel, maar juist omdat het spel een goede en gezonde ontspanning biedt met vele sociale contacten is het bij uitstek geschikt voor de doelgroep van de 55plusser die best wat meer beweging kan gebruiken zonder de verplichtingen die vast zitten aan wedstrijden in competitieverband. De vereniging is derhalve niet aangesloten bij de NJBB. Wel worden er op recreatieve basis clubwedstrijden en regionale toernooien georganiseerd.

Jeu de Boules Club Bussum is een actieve club met circa 125 leden. De vereniging heeft de beschikking over een eigen buiten-accommodatie aan de Ceintuurbaan 115 in Bussum waar, ijs en weder dienende, op vaste tijden het hele jaar door gespeeld wordt.

Jeu de Boules Club Bussum heet u van harte welkom op onze baan waar u op de vaste speeldagen in ieder geval een balletje mee kunt gooien.

Heeft u nog geen boules dan kunt u ze bij ons lenen.

 

Kom eens langs op één van onze speeldagen en speel vrijblijvend mee!